Tuinartikelen

In een ander deel van de winkel vindt u de basisuitrusting voor uw tuinverzorging. Denk aan gereedschap en machines, maar ook aan schoeisel en poetsmateriaal. Of aan zaden. En strooisels als mest, turf, kalk, aarde en schors.Tegenwoordig hebben wij praktisch alle tuinverzorgingsproducten van het merk Compo. Dit merk heeft een ruim assortiment gronden, meststoffen en gewasbescherming. Zoals hun zeggen, voor mooie planten met weinig moeite. Ook deze grootverpakkingen leggen we zo voor u in de auto.

Bij ons kunt u ook gaas kopen. Wij hebben dit van het merk Betafence in verschillende hoogten, draaddiktes en mazen. En het hoeft niet per volle rol afgenomen te worden, het kan gewoon per meter.
 Heeft u slechts één zak potaarde nodig? Of een rolletje touw? We hebben geen lange looproutes of onnodige hoeveelheden. Toegankelijkheid is ons streven.

Wat betreft tuingereedschappen werken wij vooral met de merken Gardena, voor het sproeien, Wolf Garten en Freund, voor bijvoorbeeld snoeigereedschap en schoffels en harken. Merken die betrouwbaar zijn en praktisch in gebruik. Twijfelt u over wat het handigst is voor u? Vraag het gerust, wij helpen u graag.
Ook hebben wij geschikt schoeisel voor het werken in de tuin. Laarzen en klompen in diverse modellen en kleuren, maar ook veiligheidsschoenen voor het wat zwaardere werk. Voor ieder wat wils. Mocht een maat of kleur er net niet zijn of u wil een ander merk. Grote kans dat wij het voor u kunnen bestellen.

We willen u ruime keuzemogelijkheid bieden. Maar we willen vooral dat u door de bomen ons bos blijft zien.