Havens Diervoeders

De Molen, uw dier- en tuinspecialist in Malden, is de grootste regiodealer van Havens Diervoeders.

Havens bestaat al sinds 1845 en heeft een rijke geschiedenis. Sinds de oprichting zijn zij altijd bezig met de ontwikkeling en verbetering van hun voedingsproducten. Vandaag de dag kan Havens met trots een ruim en veelzijdig assortiment aan aanbieden. Dit assortiment bestaat uit zowel brokken als muesli’s en diverse mixen voor schapen, geiten en andere herkauwers, maar ook voor pluimvee, paarden, konijnen, knaagdieren en duiven.


De producten van Havens zijn uitgebalanceerd samengesteld waarbij alleen gebruik gemaakt wordt van hoogwaardige en natuurlijke grondstoffen, aangevuld met o.a. vitaminen en mineralen. Inkomende grondstoffen en de geproduceerde diervoeders worden altijd zorgvuldig gecontroleerd op voedingswaarde en zuiverheid. En het laboratorium van Havens is altijd bezig om de producten nog beter te maken. Het Havens assortiment is zo samengesteld, dat er voor ieder dier een passend voer te vinden is.


Havens Paardenvoeders

Havens heeft een compleet assortiment voor alle takken van de paardenhouderij; van recreatie en fokkerij tot topsport (zoals springen, dressuur, draf- en rensport, western, endurance, etc.). Het Havens paardenvoer assortiment bestaat uit een compleet assortiment krachtvoeders, aangevuld met supplementen en hoogwaardige ruwvoer-aanvulling.


Havens Pluimveevoeders

Havens biedt een totaalpakket aan plantaardige voeders voor de hobbymatige houderij van alle soorten sier- en raspluimvee, dwerg- en sierhoenders en sier- en watervogels.  Het assortiment bestaat uit: 
• Complete voeders, dit zijn allen volledige pluimveevoeders voorzien van een hoge dosering van alle noodzakelijke vitaminen en mineralen.
• Graanmengsels, dit zijn mengsels van hele en/of gebroken granen zonder toegevoegde vitaminen en mineralen. Deze granenmengsels dienen dus altijd met een compleet voer gecombineerd te worden!


Havens Konijnen- en Caviavoeders

Voor uw konijnen en cavia’s heeft Havens een breed assortiment voervariaties. Aan deze voeding worden strenge eisen gesteld. De structuur en opbouw van het ruw vezelgehalte, het aminozurenpatroon en het energiegehalte verdienen veel aandacht. Dit om een goede gezondheid van voedster of ram te waarborgen. Zo kan een verkeerde voeding leiden tot (voedings)problemen zoals diarree, wolplukken, etc.|

Probeer eens de Havens Premium Fiber Mix, een uiterst exclusieve knaagdieren-muesli opgebouwd uit ontsloten granen, luzernefibers, mais- en gerstvlokken en een speciale vitamine-korrel met extra Vitamine A, D, E en de voor de algemene weerstand en voor cavia’s belangrijke vitamine C. Daardoor is deze exclusieve muesli geschikt voor alle konijnen en knaagdieren, dus ook voor hamsters, muizen, ratten en natuurlijk cavia’s.


Havens Herkouwers voeders

Voor schapen, lammeren, geiten, rundvee en andere kleine herkauwers heeft Havens een uitgebreid assortiment van mueslis en brokken. Deze voersoorten vallen allemaal onder het Green-Line® concept.

In het assortiment heeft Havens verschillende voeders zonder toegevoegde koper, die speciaal voor schapen en lammeren zijn samengesteld.

Daarnaast heeft Havens ook enkele voeders die speciaal zijn samengesteld voor geiten, herten, alpaca’s en andere kleine herkauwers. Deze voeders bevatten wél toegevoegde koper en zijn daarom niet geschikt voor kopergevoelige schapenrassen.
Speciaal voor jonge kalveren heeft Havens voeders die een goede pensontwikkeling en/of afmestfase ondersteunen.

Naast het uitgebreide assortiment van voeders voor schapen, geiten, rundvee en andere kleine herkauwers heeft Havens ook nog verschillende andere (bij)producten in het assortiment welke ter ondersteuning van het dagelijkse rantsoen van herkauwers kunnen worden gebruikt.


Havens Duivenvoeders

Havens is ook de producent van hoogwaardige duivenvoeders gemaakt uit 100% pure en natuurlijke granen.


Havens Diervoeders koopt u natuurlijk bij de Molen in Malden

De Molen, uw dier- en tuinspecialist in Malden, is al 45 jaar regiodealer van Havens Diervoeders. Wij kunnen u dus prima adviseren over de beste keuze voor de voeding van uw buitendier. Een extra voordeel is dat De Molen bij grotere leveringen het voer bij uw thuis kan bezorgen.