Goed nieuws voor dieren

Samen met één van onze leveranciers hebben wij goed nieuws voor dieren. Elke maand nieuwe aantrekkelijke aanbiedingen van ‘Goed nieuws voor dieren’. En u bent als VIP-klant als eerste op de hoogte. De onderstaande aanbieding zijn in de maand november geldig.

 

 

Trakteer uw gevederde vrienden op topkwaliteit vogelvoer!

Prestige Premium biedt heerlijke zadenmixen verrijkt met essentiële vitaminen, aminozuren en mineralen voor optimale vogelgezondheid. Of het nu grasparkieten, kanaries of papegaaien zijn, wij hebben de perfecte mix voor elke vogelsoort!


Nu met 15% korting op zakken van 800 gram en 1 kilo

Verwen uw trouwe viervoeter met de heerlijke Rodi hondenworst

Of het nu als tussendoortje, als beloning tijdens training of zelfs als volledige maaltijd is, Rodi Worst staat garant voor een smakelijke en voedzame ervaring voor uw harige vriend. En dankzij het verhittingsproces blijven deze lekkernijen lang houdbaar, perfect om mee te nemen op avontuurlijke vakanties! Wacht niet langer, trakteer uw hond vandaag nog op deze onweerstaanbare lekkernijen met kip & rund smaak!


Nu verkrijgbaar met een onweerstaanbare actie:
3 stuks voor slechts € 5,-

Laat uw hond even lekker smullen!

De Vitakraft Beef Sticks zijn een buitengewoon smaakvol en bevatten een uitzonderlijk hoog percentage vlees. Ideaal om te genieten als traktatie, beloning of simpelweg als snack. In verschillende smaken: lever, aardappel en kaas.


Nu 2 stuks voor slechts € 4,99

Vitakraft Cat Yums: daar wordt uw kat blij van!

Zet uw kattenkop ook altijd het huis op stelten? Maar wanneer het puntje bij paaltje komt, is ze poeslief? Verwen uw kat dan met de Vitakraft Cat Yums. Heerlijke zachte snacks in verschillende smaken zoals zalm, leverworst of kalkoen.


Nu 3 verpakkingen voor slechts € 4,99

Kom voor deze voordeel-acties dus snel naar de Molen úw dier- en tuinspecialist aan de Rijksweg 107 in Malden.