Goed nieuws voor dieren

Samen met één van onze leveranciers hebben wij goed nieuws voor dieren. Elke maand nieuwe aantrekkelijke aanbiedingen van ‘Goed nieuws voor dieren’. En u bent als VIP-klant als eerste op de hoogte. De onderstaande aanbieding zijn in de maand november geldig.


Stro en hooi van Vesele-Laga – 1+1 GRATIS

Deze pakken hooi en stro van Versele-Laga zijn nu bij ons in de Black Friday sale. Heb je nieuw stro nodig voor de kooi van jouw konijn of ruwvoer voor jouw cavia? Kom dan snel bij ons langs!
Het hooi en stro zijn beide 100% natuurlijk. Het hooi is gezuiverd en gedroogd, en rijk aan ruwe celstoffen waardoor het de spijsvertering bevorderd. Het stro is uitstekend warm, sterk absorberend en composteerbaar. De verpakkingen bevatten 2,5 kg en combineren is mogelijk als je gebruik maakt van de actie.

 Met Happy Life voeding heb je een happy dog in huis

De voeding is heerlijk en gezond, en omdat het bomvol eiwitten en andere voedingselementen zit ondersteunt het de weerstand van jouw hond. Happy Life Adult is geschikt voor volwassen honden en in diverse smaken verkrijgbaar.


Nu tijdelijk bij ons verkrijgbaar voor slechts €34,99!


 

Deze extra zachte kattenmand is momenteel slechts €9,99

Ben je op zoek naar een zachte mand voor jouw kat of kleine hond? Dan is deze mand perfect. De Bangalor van Adori is een heerlijk comfortabele mand, gemaakt van polyester en met een extra zachte vulling. Jouw dier zal heerlijk in de mand kruipen en zo comfortabel zijn dat hij fantastisch zal slapen. De mand is beschikbaar in de kleur grijs en het formaat Ø 50 x 20 cm. Kom hem snel bekijken in onze winkel!


 

Black Friday is for everyone! Ook voor de vogels in jouw tuin

Voor slechts €23,99 koop je nu een 20 kg zak aan heerlijk vogelvoer.

De gevarieerde kwaliteitsmengeling van Menu Nature bevat gezonde eiwitten en vetten, en is van hoge kwaliteit. Met dit voer verwen je de vogels die langskomen in jouw tuin, en hoef jij je geen zorgen te maken over het ongewenst groeien van woekerplanten. Het voer is namelijk grondig gecontroleerd op aanwezigheid van ambrosiazaad en alle seizoenen te gebruiken.


Kom voor deze voordeel-acties dus snel naar de Molen úw dier- en tuinspecialist aan de Rijksweg 107 in Malden.