Goed nieuws voor dieren

Samen met één van onze leveranciers hebben wij goed nieuws voor dieren.
Elke maand nieuwe aantrekkelijke aanbiedingen van ‘Goed nieuws voor dieren’. En u bent als VIP-klant als eerste op de hoogte. De onderstaande aanbieding zijn in de maand mei geldig.

Geef jouw hond een ‘happy life’ met deze smakelijke voeding van Happy Life! Dit is een gevarieerde voeding die alle voedingselementen aanbrengt voor de vitale volwassen hond. Happy Life Adult is geschikt voor volwassen honden in diverse smaken verkrijgbaar. De inhoud van een zak is 15 kilo.
Nu tijdelijk bij ons verkrijgbaar voor slechts €32,99!

 

Verwen jij je hond ook graag met een lekker tussendoortje? Deze malse vleesrepen van Renske zijn heerlijk, gezond en goed voor het gebit. Gezellig samen van een tussendoortje genieten: jij een chocoladereep, je hond een lekker vleesreepje.

Door het gebruik van slechts 1 eiwit bron zijn de repen ook geschikt voor allergische honden. Deze repen zijn licht verteerbaar en zonder toegevoegd zout en suiker.

Bij onze winkel krijg je nu tijdelijk 3 zakjes voor slechts €9,99! In diverse smaken verkrijgbaar.

 


Deze heerlijke krokante kattenbrokjes van Lara krijg je nu bij ons vanaf slechts €24.99!
De 10 kilozakken zijn in diverse varianten verkrijgbaar. De brokjes zitten boordevol vitaminen en mineralen en dragen bij aan een goede vertering. De ideale maaltijd voor een perfecte conditie en gezondheid. Lijkt dit jou wel een smakelijk maaltje voor je kat? We helpen je graag verder in onze winkel.

Nature knaagdiervoer nu tijdelijk 2e halve prijs!
Deze graanvrije, gevarieerde mengeling voor knaagdieren zit boordevol groenten, vitamines en mineralen. Het voer is voorzien van verschillende grassen, groenten en kruiden. Een gezonde voeding met essentiële vitamine C voor extra weerstand en een optimale conditie. De inhoud is 400 – 700 gram.