Goed nieuws voor dieren

Samen met één van onze leveranciers hebben wij goed nieuws voor dieren. Elke maand nieuwe aantrekkelijke aanbiedingen van ‘Goed nieuws voor dieren’. En u bent als VIP-klant als eerste op de hoogte. De onderstaande aanbieding zijn in de maand augustus geldig.


Verwen jouw knagertje met dit heerlijk geurend timothy-hooi met een hoog ruwvezelgehalte.

Dit onmisbare basis ruwvoer zorgt voor een goede spijsvertering en een gezond gebit. Het hooi is zuiver, stofvrij en zongedroogd, oftewel: van topkwaliteit.

Kom jij voor deze 1 kilozak naar onze winkel?

Nu voor slechts €4,99!  


‘Alle buitenvogels zijn dol, op een heerlijke mezenbol!’

Met deze 10 stuks verpakking heb jij voorlopig genoeg verwennerij paraat voor de buitenvogeltjes. De mezenbollen van Menu Nature zijn vetvrij.
Een bolletje bestaat uit een mengeling van zuiver rundervet, granen en zaden. Daarnaast zijn ze gecontroleerd op de aanwezigheid van ambrosiazaad, om te voorkomen dat jouw tuin straks is omgetoverd tot een mini-jungle.
Ben jij er als de kippen bij? Deze Snack Garden Mix van Country’s Best is nu bij ons verkrijgbaar voor slechts €3,49! 

Een gezonde lekkernij voor jouw veerrijke vriendjes, die ook nog eens de gezondheid en darmflora ondersteunt. De Snack Garden Mix is een gevarieerde graanmengeling verrijkt met kruidenpellets. Kruiden zoals oregano, tijm, knoflook en munt ondersteunen de algemene gezondheid van de kippen. Een lekker tussendoortje waarmee je ook kan oefenen om jouw kippen handtam te maken.

Geef het voer vanaf je hand, zo’n lekkernij laten ze zeker niet liggen!


Verwen jouw hond met deze smakelijke Rodi worst, gemaakt van kip en rund

Deze worst van 400 gram kan uitstekend gegeven worden als vervanging van de dagelijkse maaltijd, maar kan ook gebruikt worden als beloning of voor het toedienen van medicijnen. De Rodi worst is dankzij de verhitting tijdens het productieproces lang houdbaar en dus ideaal om bijvoorbeeld mee te nemen op vakantie.
Ga jij jouw hond blij maken met deze heerlijke maaltijd?

Koop nu 3 stuks bij ons voor slechts €4,-