Goed nieuws voor dieren

Samen met één van onze leveranciers hebben wij goed nieuws voor dieren. Elke maand nieuwe aantrekkelijke aanbiedingen van ‘Goed nieuws voor dieren’. En u bent als VIP-klant als eerste op de hoogte. De onderstaande aanbieding zijn in de maand maart geldig.

 


Biokat’s Classic 3 in 1 kattenbakvullingen

Twee belangrijke behoeften in de relatie tussen mens en kat zijn uiteraard hygiëne en zorg. Deze kattenbakvullingen van Biokat’s zijn uiterst geschikt om te voorzien in deze behoeften. De kattenbakvulling hebben een superieure geurbeheersing en perfecte klontvorming. Biokat’s staat daarnaast garant voor unieke geuren en voor 100% natuurlijke ingrediënten. De zakken hebben 18 en 14 liter inhoud.


Bij ons koopt u nu 2 zakken voor slechts € 22,99

 


Happy Life Adult hondenvoeding

Met Happy Life voeding heb je een hond in topvorm in huis. De voeding is gevarieerd, heerlijk en gezond, en omdat het bomvol eiwitten en andere voedingselementen zit ondersteunt het de weerstand van jouw hond. Ook draagt het bij aan een gezonde huid en glanzende vacht! Happy Life Adult is geschikt voor volwassen honden en in diverse smaken verkrijgbaar.


Profiteer nu van de 15% korting op Happy Life!

 

Wildbird nestkasten

Vind jij het ook zo leuk om naar de vogeltjes in jouw tuin te kijken? En verwen jij ze graag met lekker eten en een mooie nestkast? Dan zijn deze nestkasten van Wildbird wat voor jou. Vogels zullen vol plezier in deze nestkasten de winter doorbrengen en de kans is groot dat ze daarna hun gezin stichten in de nestkast. Onze selectie aan Wildbird nestkasten is geschikt voor verschillende soorten vogels en ze zijn ontworpen met de Vogelbescherming.


Deze maand geven wij 15% korting op de Wildbird nestkasten


 


Back-2-Nature bodembedekking

Back-2-Nature bodembedekking is geschikt voor konijnen, knaagdieren, vogels en reptielen en is gemaakt van 99% gerecycled papier. Ook voorkomt het de naarste geurtjes door de sterke absorptie en is de bodembedekking stofvrij.

Back-2-Nature is een duurzaam merk en geeft om het milieu. Dit is ook waarom de bodembedekking duurzaam geproduceerd is en volledig biologisch afbreekbaar. Na het gebruik kan je het afval in de groen container gooien! Ook is een laag van 2 tot 4 cm voldoende waardoor deze zak van 30 liter lekker lang meegaat.


Deze maand bij ons in de winkel voor slechts € 14,99

 

Kom voor deze voordeel-acties dus snel naar de Molen úw dier- en tuinspecialist aan de Rijksweg 107 in Malden.