De baas in tuingaas!

De baas in tuingaas!

Wat is er leuker dan zelf iets maken. Zeker als het ook nog functioneel is en u er lang van kunt genieten. Zo kunt u met behulp van het juiste tuingaas zelf uw konijnen- of kippenren maken of zelfs een volière voor uw vogels. Vaak makkelijker dan u denkt. Op Internet zijn veel bouwtekeningen te vinden. 

Belangrijk is wel dat u kiest voor het tuingaas dat geschikt is voor hetgeen u wilt maken. Zo is het belangrijk de juiste maasgrootte te kiezen maar ook het juiste materiaal. Bij het bouwen van een volière bijvoorbeeld hebben parkieten en papegaaien steviger gaas nodig dan kleine tropische vogels. Dit geldt natuurlijk ook bij een ren voor kippen en konijnen. De grootte van de dieren is belangrijk maar ook moet u er rekening mee houden dat sommige dieren meer aan het gaas gaan knagen dan anderen.


Ook is tuingaas uitermate geschikt om uw tuinafscheiding te maken. De combinatie tuingaas met tuinhout geeft een speelser beeld dan een tuinafscheiding van alleen maar schuttinghout. Het tuingaas kan tevens een prima basis zijn voor begroeiing.


Benieuwd welk tuingaas geschikt is voor uw project?

Kom dan snel naar de Molen, uw dier- en tuinspecialist op Rijksweg 107 in Malden. Wij hebben een uitgebreid assortiment scherp geprijsd tuingaas in onze winkel.

En wij verkopen al vanaf 1 strekkende meter!